Banka na drátě - Přádka, Michal
História komunikácie klienta s bankou a vývoj až k priamemu bankovníctvu. Využitie pôšt, faxu, platobných kariet a bankomatov pri práci s účtom. Telefónne bankovníctvo a transakcie prostredníctvom mobilných telefónov GSM. Internet banking, elektronická pošta a terminál ponúkajúci všetky bankové služby. Direct banking.