Indonézia - hospodársky zázrak 80. rokov pyká za vlastné chyby - Zápotocká, Katarína
Kolaps indonézskej ekonomiky počas ázijskej krízy v roku 1997. Niekdajšie piliere indonézskeho rozvoja a faktory, ktoré negatívne ovplyvnili krízu v Indonézii. Pokračovanie krízy, kroky MMF, odstúpenie prezidenta Suharta.