Kórejská republika patrí medzi najrýchlejšie sa zotavujúce krajiny - Tomek, Radoslav
Prekvapujúce vzchopenie sa Južnej Kórei po nedávnej ázijskej kríze. Zotavenie kórejského wonu. Zlepšujúce sa makroekonomické ukazovatele. Kórejské problémy s nezamestnanosťou. Ozdravenie bankového sektora. Súčasná hospodárska politika Soulu.