Ekonómia ponuky v teórii a v hospodárskej praxi - Kuzmišin, Peter
Všeobecná charakteristika ekonómie ponuky (ekonómie strany ponuky). Vplyv daňových sadzieb na príjmy štátu - Lafferova krivka. Vplyv daňových sadzieb na hospodársku činnosť a daňový základ. Vzťah ponuky a dopytu. Štát blahobytu a ďalšie aspekty ekonómie ponuky. Oživovanie myšlienok ekonómie ponuky v súčasnosti - problém nezamestnanosti.