Rozpočtový deficit ako makroekonomický problém - teoretické prístupy - Martincová, Marta, 1955-
Teoretické vymedzenie účinkov rozpočtového deficitu. Základné formy krytia rozpočtového deficitu. Vplyv deficitu na investície. Transmisný mechanizmus rozpočtového deficitu. Účinnosť fiškálnej politiky.