Niektoré problémy manažmentu podnikov s francúzskou kapitálovou účasťou v podmienkach medzinárodnej integrácie - Kita, Jaroslav
Charakteristika francúzskej školy manažmentu. Praktiky francúzskeho manažmentu. Proces internacionalizácie a kultúrna rozmanitosť vplývajúca na strategický manažment. Komunikácia v podniku. Stratégia medzinárodných podnikov. Podnik s francúzskou kapitálovou účasťou na slovenskom trhu. Francúzsko-slovenské vzťahy.