Zásady správnej výživy populácie Slovenska - Beňo, Igor
Zdravotný stav populácie Slovenska v posledných dvoch desaťročiach. Správna výživa obyvateľstva podľa aktuálnych medicínskych poznatkov. Optimálny príjem energie, bielkovín, komplexných sacharidov, vlákniny, vitamínov a minerálnych látok. Dôležitosť pravidelnej frekvencie príjmu jedla.