Strategický marketing stavební firmy - Pleskač, Jiří
Marketing stavebnej firmy a súčasný stavebný trh. Štruktúra vrcholového riadenia strategického marketingu. Marketingová koncepcia. Vrcholové marketingové plánovanie.