Firemná kultúra - jeden z najdôležitejších "mäkkých faktorov" existencie firmy
Vymedzenie pojmu firemná kultúra. Náplň, prostriedky a proces vytvárania firemnej kultúry. Výhody a nevýhody silnej firemnej kultúry. Národné špecifiká firemnej kultúry v škandinávskych, germánskych a románskych krajinách. Slovenské špecifiká.