Strednodobá koncepcia hospodárskeho a sociálneho rozvoja SR (strednodobé priority hospodárskej politiky Slovenska (II)
Druhá časť plného znenia prerokovaného návrhu zásadného vládneho dokumentu určujúceho hospodársku politiku Slovenska na ďalšie roky. Pokračovanie návrhov riešenia problémov pomocou ekonomických politík.