Ekonomické parametre poľnohospodárskej výroby v regiónoch SR - Ižáková, Viera
Vývoj ekonomických parametrov poľnohospodárskej výroby v lepších a horších prírodných podmienkach. Využitie poľnohospodárskeho pôdneho fondu: 1. Zachovanie poľnohospodárskej výroby na celej ploche; 2. Rozvíjanie poľnohospodárskej výroby v oblastiach s lepšími prírodnými podmienkami. Ekonomické a finančné ukazovatele poľnohospodárskej prvovýroby v SR.