Odstupné má charakter jednorazového finančného príspevku podľa právnej úpravy nárok na odstupné má iba taxatívne vymedzený okruh subjektov - Macková, Zuzana
Právna úprava odstupného na Slovensku. Nárok na odstupné. Výška a výplata odstupného. Výnimky zo zákona.