Amerika a Európa - dolár versus Euro?
Prekážky plnohodnotnej spolupráce Európskej únie a USA. "Transatlantická nervozita". Súčasné ciele EÚ a USA. Možné riešenia pre dosiahnutie efektívneho partnerstva. Komu bude "patriť" budúce storočie?