Dva roky po začiatku ázijskej krízy je hlavným problémom Thajska obmedzená likvidita - Zápotocká, Katarína
Obzretie sa za ázijskou krízou, ktorú predznamenala devalvácia thajského bahtu v júli 1997. Oživenie hospodárskeho rastu Thajska v tomto roku. Ekonomické ukazovatele pre Thajsko. Pretrvávajúca nedostatočná likvidita a problémy na trhu práce.