Oživenie malajzijskej ekonomiky brzdia reštriktívne opatrenia - Tomek, Radoslav
Ekonomika Malajzie sa po finančnej kríze v roku 1997 začína stabilizovať. Škodlivé reštrikcie vlády na pohyb zahraničného kapitálu. Situácia v malajzijskom bankovom sektore. Pevná vláda premiéra Mohamada Mahathira.