Regionálne rozdiely v cene poľnohospodárskej pôdy na Slovensku - Spišiak, Peter
Formovanie trhu s poľnohospodárskou pôdou na Slovensku. Nezastupiteľná úloha úradnej ceny pôdy v tomto období. Niektoré metodické otázky tvorby úradnej ceny poľnohospodárskej pôdy. Regionálne rozdiely v cene ornej a poľnohospodárskej pôdy v SR.