Pojem tieňovej ekonomiky - Žilinský, Juraj
Termíny používané pre ekonomické aktivity, ktoré sa nerealizujú v rámci oficiálnej ekonomiky, inak pomenúvaných aj ako tieňová ekonomika. Vysvetlenie pojmov druhá ekonomika, sivá ekonomika a nelegálne aktivity, ktoré sú predmetom trestnej činnosti. Definície tieňovej ekonomiky od G. Grossmana a E. Guttmana.