Pranie špinavých peňazí na Slovensku - Žilinský, Juraj
Pôsobenie Úradu finančnej polície Správy kriminálnej a finančnej polície Prezídia Policajného zboru SR (ďalej len ÚFP). Prípady, ktoré boli predmetom záujmu ÚFP v minulom roku - rôzne druhy finančnej kriminality na Slovensku.