SCP Ružomberok, a.s. analýza spoločnosti
Charakteristika spoločnosti SCP Ružomberok, a.s. Produkcia a export spoločnosti. Výsledky hospodárenia. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.