Priame zahraničné investície na Slovensku v rokoch 1995-1998 - Hošková, Adela
Rozsah priamych zahraničných investícií (PZI) na Slovensku. Vplyv na zamestnanosť a prínos zisku. Vplyv na platobnú a obchodnú bilanciu. Najvýraznejší vplyv PZI v bankovom sektore. Problémy spojené so vstupom PZI. Podmienky na prilákanie zahraničných investorov s prílivom PZI a portfóliových investícií.