Výročná správa o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 1998
Činnosť Sociálnej poisťovne v roku 1998. Samosprávne orgány Sociálnej poisťovne. Výkonné orgány. Sociálne zabezpečenie. Informačný systém. (Príloha č. 7/99).