Zodpovednosť za škodu pri pracovných úrazoch a chorobách z povolania - Jendrálová, Anna
Náhrada za stratu na zárobku po skončení práceneschopnosti a pri zmene pomerov. Škoda zamestnancovi začne vznikať dňom, keď sa mu začal po prevedení na inú prácu vyplácať nižší zárobok.