Konkretizácia menového programu NBS na rok 1999
Konkretizáciou menového programu Národná banka Slovenska reaguje na zavedené hospodárske opatrenia vlády. Vývoj fiškálneho hospodárenia. Rast miery inflácie. Rast hrubého domáceho produktu. Bežný účet platobnej bilancie. Kurzová politika.