Piešťanské kúpele sú po troch rokoch opäť v rukách štátu - Medžová, Andrea
Ukončenie sporov okolo majoritného vlastníka akcií v Slovenských liečebných kúpeľoch (SLK), a.s. Piešťany. FNM SR sa stal majoritným vlastníkom kúpeľov. Hospodárenie SLK v r. 1994-1998. Vyšetrovanie machinácií predchádzajúceho vedenia piešťanských kúpeľov. Osud kúpeľov je v rukách vlády, záujem prejavili domáci aj zahraniční investori.