Praktické i teoretické vedomosti a zručnosti spojené do jedného štúdia - Začková, Katarína
MBA ako jedna z najúčinnejších foriem vzdelávania pre manažérov. MBA ako titul, ale aj forma ekonomického štúdia pre absolventov stredných a vysokých škôl. Tradícia štúdia MBA vo svete a na Slovensku. Na Slovensku je program MBA stále nedocenený. Charakteristika programu MBA.