Čo je prospešné pre export, je prospešné aj pre slovenskú ekonomiku - Oujezdská, Lena
Podpísanie dohody (začiatkom júla 1999) medzi Eximbankou SR a Slovenskou obchodnou a priemyselnou komorou (SOPK) o podpore slovenského exportu a služieb slovenského pôvodu. Význam zvýšenia exportu pre slovenskú ekonomiku. Účasť Eximbanky na podnikateľských misiách a ďalších aktivitách SOPK. Príprava novelizácie zákona č. 80/1997 Z.z. o Exportno-importnej banke SR v znení zákona č. 336/1998 Z.z. V novom zákone by sa mali zrušiť povinné odvody exportérov.