Slovenská poisťovňa hospodárila vlani so stratou vyše 1,8 mld. Sk - Medžová, Andrea
Hospodárske výsledky Slovenskej poisťovne (SP), a.s. Bratislava za rok 1998. Po prvýkrát vo svojej histórii hospodárila vlani SP so stratou 1,84 mld. Sk. Príčiny daného stavu. Plánovanie zisku SP na rok 1999. Projekt ozdravenia SP.