Financovanie zdravotnej starostlivosti v SR - Velecký, Milan
Z obsahu: Koncepcia reformy zdravotníctva na Slovensku ráta s posilňovaním súkromných zdrojov. Schyľuje sa k bitke medzi zdravotnými a komerčnými poisťovňami o pripoistenie. Zdravotné poisťovne za prvý štvrťrok s deficitom 293 mil. Sk. Opozícii chýbajú koncepčné kroky rezortného ministerstva. Vláda váha so zverejnením scenára reformy v zdravotníctve.