Na Slovensku je už takmer pol milióna nezamestnaných - Medžová, Andrea
Stav na slovenskom trhu práce koncom júna 1999. Nárast počtu evidovaných nezamestnaných. Rady nezamestnaných zvyšuje prílev absolventov stredných a vysokých škôl. Počet nezamestnaných vyradených z evidencie úradov práce klesá a stúpa počet dlhodobo nezamestnaných. Zlá finančná situácia Národného úradu práce.