Prístupy podnikateľských subjektov k tvorbe cien výrobkov - Marková, Viera
Cena je pre podnikateľský subjekt dôležitá informácia o situácii na trhu. Vymedzenie faktorov ovplyvňujúcich cenovú tvorbu. Faktor dopytu, ponuky a iné faktory. Prístupy k tvorbe cien z aspektu trhovej koncepcie. Cena ako jeden z nástrojov marketingového mixu.