Protokol o štatúte Európskeho systému centrálnych bánk a Európskej centrálnej banky
Pokračovanie z č. 6/99. Všeobecné ustanovenia. Zmeny štatútu a doplňujúce predpisy. Prechodné a iné ustanovenia ESCB.