V Bratislave otvoria Centrum na podporu investícií UNIDO - Oujezdská, Lena
Príprava otvorenia Centra na podporu investícií (Investment Promotion Servis - IPS) UNIDO na Slovensku. Spolupráca Slovenska a UNIDO. Pomoc UNIDO pre Slovensko prispela hlavne k rozvoju malého a stredného podnikania, reštrukturalizácii vo vybraných podnikoch a k zlepšeniu životného prostredia. Hlavné ciele pripravovaného IPS. Transfer znalostí a skúseností.