Významná kapitola z histórie mincovníctva na pamätných zlatých a strieborných minciach - Bušša, Vladimír
Treťou pamätnou mincou, ktorú vydáva Národná banka Slovenska v rámci emisného plánu na rok 1999, je strieborná minca venovaná 500. výročiu razby prvých toliarových mincí v Kremnici.