Vplyv transformačného procesu ekonomických systémov štátov strednej Európy na zmeny v oblasti vonkajších ekonomických vzťahov - Zorkóciová, Otília, 1954-
Transformačný proces v krajinách SVE a jeho charakteristika. Cieľ transformácie - trhové hospodárstvo. Zmeny vonkajších ekonomických vzťahov v týchto krajinách. Základné charakteristiky zahraničného obchodu krajín strednej a východnej Európy. Stredoeurópska dohoda o zóne voľného obchodu - CEFTA a jej fungovanie.