<The> Banker: Citigroup na čele rebríčka najväčších bánk sveta - Suďa, Pavol
Poradie rebríčka najväčších bánk sveta za rok 1998 podľa amerického odborného magazínu The Banker. Top 10 najväčších bánk sveta podľa výšky bilančnej sumy. Top 10 najväčších bánk sveta podľa výšky vlastného kapitálu. Top 15 najväčších bánk v strednej a východnej Európe podľa výšky vlastného kapitálu.