Rekordy nezamestnanosti a pasivita vlády - Krištofičová, Dagmar
Prostriedky na aktívnu politiku trhu práce sa presunuli na pasívnu politiku - vyplácanie podpory v nezamestnanosti. Čerpanie prostriedkov Národného úradu práce. Základné ukazovatele trhu práce. Pomer aktívnej a pasívnej politiky trhu práce. Trh práce a zahraniční investori.