Schodkové hospodárenie - Onuferová, Marianna
Východiská zostavenia Návrhu štátneho rozpočtu na rok 2000. Vývoj makroekonomických ukazovateľov ekonomiky SR. Vývoj príjmov ŠR. Rozpočtový schodok 18 miliárd korún. Výdavky kapitoly štátny dlh. Prognózy tvorby HDP v roku 2000.