Marketingová logistika a její postavení v životním cyklu produktu - Jurová, Marie
Pokračovanie článku Logistika orientovaná na výkon z čísla 6/99. Marketingová koncepcia v trhovej orientácii. Úlohy súčasného trhovo orientovaného systému. Podobnosti medzi marketingovou koncepciou a koncepciou integrovanej logistickej podpory. Logistika produktu od jeho uvedenia na trh až po útlmovú fázu.