Odstupné, mimoriadny starobný dôchodok a výkon zamestnania podmienkou pre mimoriadne poskytovanie starobného dôchodku je aj splnenie základnej doby zamestnania - Macková, Zuzana
Základné podmienky pre mimoriadne poskytovanie starobného dôchodku. Úprava najvyššej výmery starobného dôchodku. Poskytovanie mimoriadneho starobného dôchodku popri pracovnom pomere.