Podnikateľské prostredie očami podnikateľov radikálne treba riešiť korupciu a netransparentnosť - Zemanovičová, Daniela
Výsledky prieskumu spomedzi podnikateľských subjektov na Slovensku. Výsledky tohto prieskumu: podnikateľské prostredie nie je motivačné, vysoký rozsah neregistrovanej ekonomiky, porušovanie platných pravidiel, klientelizmus a korupcia, nízka informovanosť atď.