Efektívne s verejnými peniazmi - Morháčová, Jana
Zákon o verejnom obstarávaní má pomôcť najmä efektívnemu vynakladaniu verejných prostriedkov. Stručná charakteristika návrhu zákona o verejnom obstarávaní. Metódy verejného obstarávania. Zavedenie inštitútu overovania osobitnej spôsobilosti. Zákon o verejnom obstarávaní a korupcia.