Aj tiger môže zakopnúť - Polakovič, Ivan
Stručná ekonomicko-hospodárska charakteristika Indonézie. Korene menovej krízy. Reformy vo finančnom systéme. Hospodársky rast a hospodárska depresia Indonézie.