Výroba surové oceli v 90. letech
Zmeny v postavení a zameraní odvetvia hutníctva železa. Výroba surovej oceli v Československu. Štáty s najväčšou výrobou surovej ocele. Vývoj výroby surovej ocele vo vybraných krajinách Európskej únie. Podiel jednotlivých štátov na celkovej výrobe surovej oceli.