Ochrana spotrebiteľa - Szabóová, Eva
Problematiku ochrany spotrebiteľa rieši zákon č. 634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa v znení neskorších predpisov. Spotrebiteľská politika a fungovanie trhu. Priority v spotrebiteľskej politike a ochrane spotrebiteľov a zdravia zo strany Ministerstva hospodárstva SR.