Kvalita je vstupnou bránou náročné problémy majú náročné formy riešenia - Leščišin, Michal
Slovensko potrebuje rozvojové stratégie. Príprava na silnejšie konkurenčné prostredie zvýšením exportu. Vzťah kvality a ekonomickej výnosovosti, podnikateľskej úspešnosti a vplyv kvality na výšku predaja.