Funkčnosť recesie a oživenia diagnóza ekonomického prostredia Slovenskej republiky - Mihalik, Jozef
Recesia štátov strednej a východnej Európy ako sprievodný jav transformácie. Významné obraty formovania ekonomického prostredia SR po roku 1989 a ich výsledky. Rôzne neúspešné snahy súčasnej vlády o riešenie ekonomickej nerovnováhy.