Funkčnosť recesie a oživenia - Mihalik, Jozef
Zlyhávanie kapitalizmu v transformujúcich sa krajinách. Komparatívne výhody, ale aj rizikové faktory slovenskej ekonomiky. Slovensko potrebuje postupné kroky k nastoleniu ekonomickej stability.