Na príčine nie je domáci dopyt nedá sa bez rešpektovania ekonomických zákonov - Husár, Jaroslav
Výpočet domácej spotreby (dopytu), hrubého domáceho produktu a domácich výdavkov. Nízka domáca výroba. Vplyv výdavkov vlády na priemernú úrokovú mieru. Vzťah monetárnej a fiškálnej politiky k netto exportu.