Účtovanie cudzej zmenky - Baštincová, Anna
Cudzia zmenka je v podstate príkazom na úhradu záväzku, ktorý má vlastnosti cenného papiera. Cudzia zmenka a jej náležitosti. Účtovanie prevodu zmenky. Prevod zmenky indosamentom. Príklady.