Pomerná časť odpočtu dane z pridanej hodnoty a možnosti jej kvantifikácie - Bojňanský, Jozef
Stanovenie pomernej časti odpočtu dane z pridanej hodnoty. Zdaniteľné plnenia oslobodené od dane. Zdaniteľné plnenia subjektívneho charakteru a objektíneho charakteru. Vzorce a príklady na výpočet pomernej časti odpočtu dane.